Гарячі новини

На Луганщині триває операція «Спирт»

Співробітниками податкової міліції Луганської області, в рамках операції «Спирт», яка розпочалася 1 лютого поточного року, а також з метою запобігання та протидії незаконній реалізації підакцизних товарів через мережу «Інтернет», викрито 10 фактів незаконного зберігання та реалізації товарів акцизної групи,повідомляє Головне управління ДФС у Луганській області, пише East/West ostrovok.

Значна частина виявленого нелегального алкоголю та спирту реалізовувалась на території області за допомогою мережі Інтернет. Вжитими з початку операції заходами, виявлено та вилучено з незаконного обігу 1 600 літрів алкогольних напоїв та спирту на загальну суму понад 350 тис. грн., а також заблоковано 2 веб-ресурси, за допомогою яких на території області розповсюджувався фальсифікат.

 

 

Відносно правопорушників, окремо за кожним фактом, складені адміністративні протоколи за ст. 164 КУпАП (порушення порядку провадження господарської діяльності) та ст.177-2 КУпАП (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів).

Головне управління ДФС у Луганській області попереджає, що фальсифіковані алкогольні напої, вироблені з недоброякісної сировини, небезпечні для життя та здоров’я.