Гарячі новини

На Луганщині оголошений ХIV обласний конкурс «Молода людина Луганщини»

ХIV обласний конкурс «Молода людина Луганщини» оголошений в області.

 

Конкурс проводиться у номінаціях:

«Молодий журналіст року», «Молодий працівник правоохоронних органів», «Молодий працівник сфери промисловості», «Молодий працівник рятувальної служби», «Відкриття року в галузі спорту», «Молодий працівник сільського господарства року», «Молодий вчений року», «Молодий громадський діяч року», «Молодий діяч культури та мистецтв», «Молодий медичний працівник року», «Молодий підприємець року», «Молодий працівник соціальної сфери», «Молодий освітянин року», «Молодий військовослужбовець року».

До участі в конкурсі запрошуються громадяни України віком від 14 до 35 років, які проживають в Луганській області.

Для участі в конкурсі надаються:

- анкета-заява;

- письмова рекомендація-характеристика від підприємства, організації або установи, що пропонує Кандидата, яка повинна містити перелік досягнень вказаної особи;

- копії документів, що підтверджують досягнення Кандидата у навчанні, громадській, творчій, науковій діяльності (грамоти, дипломи, статті, відзнаки, а також інформація про фестивалі, форуми, конференції, конкурси, у яких він брав участь, наукові відкриття, розробки);

- копії публікацій (виступів) у поточному році у засобах масової інформації (за наявності);

- перелік виступів на масових заходах у поточному році на рівні району, міста, області, країни, міжнародному рівні (за наявності).

Основними критеріями оцінки конкурсних документів є відповідність номінації, активна громадська діяльність, інноваційні рішення в професійній діяльності, особисті досягнення.

Документи для участі у конкурсі подаються до 30 січня 2022 року до Луганського обласного центру підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень особисто або поштою на адресу: 93400, м. Сєвєродонецьк, вулиця Новікова 4К, кабінет № 6 (4 поверх) та у сканованому вигляді на електронну адресу: locpmisi@ukr.net.

Участь у Конкурсі є безкоштовною.

За детальною інформацією щодо положення та умов конкурсу звертатися за тел.: 0950345217.

Проводить Конкурс Управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації та Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень.