Гарячі новини

Місцеві бюджети Луганщини отримали майже 4,5 млн грн від ліцензування алкоголю та тютюну

Місцеві бюджети Луганщини отримали  майже 4,5 млн грн від ліцензування алкоголю та тютюну. Проце повідомляє ГУ ГФС.

За січень-квітень 2019 року казна Луганської області поповнилася на 4 млн 438 тис. гривень від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, що на 80,3  тис. грн  більш фактичних надходжень за січень-квітень 2018 року. Про це повідомили в Головному управлінні ДФС у Луганській області.

Станом на перше травня 2019 року на Луганщині здійснюють діяльність 1280 суб’єктів господарювання, які мають ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. З них 1 тис. 233 суб’єкта отримали  ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями та 1 тис. 16 суб’єктів - на роздрібну торгівлю тютюновими виробами.

З початку року видано 1 тис. 148 ліцензій на право здійснення  роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Водночас призупинено дію 18 ліцензій за несвоєчасну сплату чергового платежу. Крім того, анульовано 162 ліцензії, з яких 15 – за порушення законодавства в частини продажу неповнолітнім особам алкогольних напоїв.