Гарячі новини

Лави поліції Луганщини поповнили 28 дільничних офіцерів

17 липня у м. Маріуполь прийняли присягу перші слухачі Маріупольського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Донецького юридичного інституту МВС України. Серед молодих правоохоронців дільничні офіцери поліції, які нестимуть службу у містах та районах Луганської області. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Луганської області.

На площі Воїнів-Визволителів вишикувались 101 випускник Академії. Від сьогодні молоді дільничні офіцери, оперативники, співробітники ізоляторів тимчасового тримання будуть нести службу у лавах поліції Луганщини та Донетчини. Ці чоловіки та жінки різного віку, з рідних районів і міст, але їх поєднує бажання захищати права і свободи громадян України.

Декілька місяців тому сьогоднішні поліцейські пройшли жорсткий відбір з тестуваннями і випробуваннями і зрештою відправились на 4-місячне навчання.

На площі, окрім випускників, зібрались представники керівництва ГУНП в Луганській та Донецькій областях, керівництво області і міста, ректорат вишу, рідні і близькі випускників, представники громадськості.

Вітаючи випускників заступник начальника ГУНП в Луганській області полковник поліції Олександр Федотов висловив впевненість, що слова Присяги закріпились у серцях і душах нових правоохоронців, а головний слоган Національної поліції «Служити та Захищати» стане життєвим принципом молодого поповнення поліції.

У цей день свої перші нагороди, Подяки від заступника Голови Національної поліції України - начальника ГУНП в Донецькій області генерала В’ячеслава Аброськіна та начальника ГУНП в Луганській області Сергія Коміссарова, отримали кращі випускники Академії.

Один з них рядовий поліції Максим Гетьманцев, який від сьогодні розпочав службу у Рубіжанському відділі поліції. «Стати поліцейським мріяв з дитинства, і сьогодні ця мрія збулась» - каже Максим. Саме йому товариші довірили зачитати слова подяки від випускників.

По закінченні урочистостей полковник поліції Олександр Федотов поспілкувався з випускниками-луганцями та побажав їм успіхів у подальшій службі народові України.

А вже сьогодні молоді правоохоронці отримали перші настанови у відділах поліції та приступили до виконання своїх службових обов’язків.