Гарячі новини

КОМАНДА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ – БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПЕРШОСТІ ЗІ СТРИБКІВ У ВОДУ

КОМАНДА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ – БРОНЗОВИЙ ПРИЗЕР ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПЕРШОСТІ ЗІ СТРИБКІВ У ВОДУ, ПОВІДОМЛЯЄ УПРАВЛІННЯ МОЛОДІ ТАСПОРТУ ЛУГАНСЬКОЇ ЦВА.

Минулого тижня у столиці стартував чемпіонат України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В».

За медалі всеукраїнської першості стрибуни у воду змагались протягом шести днів.

Розпочались змагання на вишці у синхронних стрибках серед юнаків та дівчат, де серед дівчат кращою парою стали представниці Донецької та Луганської областей Ніка Шурда/Віолетта Сверчкова (230.40). Серед юнаків на другому місці розташувалися представники Луганської та Київської областей Кирило Болюх/ Олексій Середа з сумою балів 276.03. Третє місце також у луганчан – Антон Антонів/ Андрій Телебзда (243.872).

У другий змагальний день визначали кращих серед юнаків на трампліні 1 метр групи «В», де представник нашої області Олексій Середа став бронзовим призером з результатом 381.05.

Серед дівчат на трампліні 3 метри групи «В» індивідуал та синхронні стрибки серед дівчат. Тут у синхронних стрибках золоту медаль завоювали представниці Луганської та Київської областей Анна Арнаутова / Ніка Шурда з сумою балів 248.04. Срібло також у луганчанок – Вікторії Яновської/Віолетти Сверчкової з сумою балів 231.66.

 У третій змагальний день визначали кращих серед дівчат групи «А» на трампліні 1 метр, де представниця області Віолетта Сверчкова стала другою (377.15). Також пройшли змагання серед пар у синхронних стрибках з трампліну 3 метри серед юнаків, де у синхронних стрибках серед хлопців  пара з Київської та Луганської областей Кирило Болюх/Олексій Середа стали третіми (243.06).

У четвертий день відбулись змагання серед юнаків групи «В» на вишці, де

серед юнаків на золоту нагороду отримав представник Луганської області Олексій Середа (444.95), срібло отримав представник також Луганської області Антон Антонів (413.55).

У п’ятий день Відкритого Чемпіонату України, змагання проходили серед юнаків групи «B» на трампліні 3 метри. Тут срібну нагороду отримав наш Олексій Середа з сумою балів 444.

У командному заліку Відкритого Чемпіонату України серед вікових груп «А» і «В» 2018 року, команди розташувались наступним чином: першими стали представники Фінляндії  (1625 очок), другими – Харківська область (1315), третє місце у луганчан – 1160.