Гарячі новини

17-річний сєвєродончанин Артур Чернов, виступаючи в Мінську, де проходили 7-мі Всесвітні ігри бойових мистецтв, став володарем золотої та срібної медалей

Визначною подією минулого тижня, з 29 листопада по 4 грудня 2017 року, були 7-мі Всесвітні ігри бойових мистецтв, які зібрали на кількох аренах столиці Білорусі відразу 16 видів різних спортивних єдиноборств та більш як чотири тисячі кращих бійців з 71 країни. Про участь в них спортсменів Луганської області на сторінках видання "Сьогодні в Сєверодонецьку" написав наставник Школи гун-фу «Дракон і Тигр», заслужений тренер України з кікбоксингу А.Ю. Сербін.

Важливою частиною програми ігор став Чемпіонат Світу з кікбоксингу WPKA, який зібрав 270 суперників з 17 держав.

За підсумками змагань Національна збірна команда України з кікбоксингу WPKA здобула 13 золотих, 2 срібних та 4 бронзових медалі. В нашу збірну входив двадцять один спортсмен з Вінницької, Дніпропетровської, Київської, Луганської, Одеської, Чернігівської й Харківської областей.

17-річний сєвєродончанин Артур Чернов, виступаючи в Мінську у складі української збірної, став володарем золотої та срібної медалей.

Для Артура Чернова - вихованця Школи гун-фу «Дракон і Тигр» та студента 1-го курсу кафедри здоров’я людини та фізичного виховання Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля - це вже четверта в його 12-річній спортивній кар’єрі золота медаль Чемпіона Світу з кікбоксингу.

Отже, цього разу своїми перемогами в поєдинках Чемпіонату Світу у Мінську він виконав норми Єдиної спортивної класифікації України на присвоєння йому почесного звання «Майстер спорту України» з кікбоксингу WPKA.