Гарячі новини

Замголови Луганської ОДА поспілкувався в Золотому з людьми щодо питань утримання під контролем безпекової ситуації та функціонування систем життєзабезпечення міста в разі відведення українських військ.

За дорученням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військової адміністрації Віталія Комарницького його перший заступник Юрій Погуляйко здійснив робочу поїдку у населені пункти Золоте – 4, Золоте – 3, Золоте – 1 та селище Катеринівка, в яких має відбутись розведення військ.

Разом із в.о. керівника військово-цивільної адміністрації міста Золоте та села Катеринівка Попаснянського району Інною Деміденко він перевірив стан об’єктів соціальної інфраструктури. Зокрема, Юрій Погуляйко відвідав амбулаторію загальної практики – сімейної медицини № 2 у Золотому, де організовано пункт тимчасового базування бригад екстреної медичної допомоги Лисичанської станції швидкої медичної допомоги, які працюватимуть цілодобово.

Він також поспілкувався із людьми щодо питань утримання під контролем безпекової ситуації та функціонування систем життєзабезпечення міста Золоте в разі відведення українських військ.

«За домовленостями військові відійдуть на позиції, визначені Мінськими угодами, на яких вони перебували у 2016 році. Але місцевим жителям нема чого хвилюватись. Усі соціальні служби працюватимуть у штатному режимі, а для посилення безпеки громадян значно збільшена присутність Нацполіції у Золотому та Катеринівці», – зазначив Юрій Погуляйко.

З метою постійного контролю, оперативного реагування на критичні ситуації та вирішення побутових проблем населення у місті Золоте постійно перебуватиме позаштатний радник голови облдержадміністрації – Олексій Бабченко.