Гарячі новини

В Щасті якнайшвидше організують технічну експертизу будівель та пошкодженого транспорту в результаті обстрілів 16 вересня

Перший заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Олексій Смирнов оглянув об’єкти, що постраждали в місті Щастя від ранкового обстрілу 16 вересня з боку незаконних збройних формувань.Про це пише Луганська ОДА.

Він та керівник військово-цивільної адміністрації міста Щастя Олександр Дунець, який, незважаючи на отримане поранення, продовжив виконання обов’язків, також поспілкувалися із місцевими жителями.

«Ми маємо пошкодження на будинках, автотранспорті, об’єктах інфраструктури. Одразу дав доручення обстежили всі зруйнування для надання оцінки завданої шкоди, щоб люди змогли отримати гроші», – зазначив Олексій Смирнов.

Перший заступник голови обласної держадміністрації доручив керівництву військово-цивільної адміністрації міста Щастя та профільним структурним підрозділам облдержадміністрації якнайшвидше організувати технічну експертизу будівель та автотехнічну експертизу пошкодженого транспорту.

Крім того, у Щасті очікують на допомогу від міжнародних партнерів.

Нагадаємо, що 16 вересня о 06:47 та о 07:30 незаконними збройними формуваннями була обстріляна територія міста Щастя із мінометів калібру 82 мм.

Мінометними уламками уражені будинки та автотранспорт.