Гарячі новини

У Станиці Луганській завершують зведення тимчасового мосту

У Станиці Луганській здійснюють зведення тимчасового мосту біля пункту пропуску, вже змонтували металеві опори. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації. 

"30 вересня після обстеження території піротехніками працівники "Укртрансмосту" продовжили роботи під зруйнованою частиною мосту. Вони закінчили збирати металеву опору тимчасового мосту та продовжили укладання деревини на пішохідну частину мосту. Також тривають роботи з улаштування перил на мосту", - йдеться у повідомленні. 

Крім того, з узбіччя дороги прибрали чагарники та деревину, а також засипали узбіччя щебенем і підготували ділянку біля мосту для укладання нового асфальту. Працівники облаштовують захід на тимчасовий обхідний міст.

 

Луганська ОДА Facebook

 

Нагадаємо, на 1 вересня було заплановано демонтаж, розбирання та вивезення елементів конструкцій зруйнованого мосту. Однак, 31 серпня  адміністрація "ЛНР" відмовила представникам "Укртрансмосту" в доступі до зруйнованої частини мосту. Фахівці змушені були виїхати не оглянувши ділянки зруйнованого мосту для визначення обсягів відновлювальних робіт.