Гарячі новини

Щоб з"єднати Луганщину: продовжено демонаж зруйнованого моста в Станиці та встановлено автобусну зупинку (ФОТО)

 8 жовтня , після обстеження території біля мосту піротехніками, десять працівників ТОВ  «Укртранміст» продовжили демонтаж зруйнованої частини основного моступовідомляє Луганська ЦВА.

 

 

Потім шість співробітників підрозділу ДСНС розчищали ліву сторону узбіччя дороги (від КПВВ до зруйнованого мосту) від зрізаних дерев та кущів. Для цього було задіяно кран МАЗ-1 та самоскид МАЗ-1. І сьогодні вони повністю звершили заплановані роботи. Вивезено 20 куб.м зрізаних дерев.

В районі зруйнованого мосту працівники ТОВ «Украинская строительная компанія» завершили монтаж автобусної зупинки. Наразі триває   встановлення другої автобусної зупинки біля вагончику «Червоного Хреста».

Слід зазначити, що на правому березі річки Сіверський Донець п’ять силовиків, підпорядкованих силовим відомствам РФ, вдягнені у зелену форму з написом «МЧС» на відстані 100-150 метрів праворуч від мосту спалювали зрізані дерева та кущі.

Нагадаємо,що через цей зруйнований мост з 2014 року йде єдине сполучення окупованої Луганщині з українською териториєю. За добу через  нього проходить в середньому до 10 тис. людей. В переважній більшості це  лди похилого віку, які йдуть за своїми пенсіями. Але через необлаштованість та занадто складні умови перетинання стали непоодинокими випадки  смерті. Крім того, на цьому стали заробляти  "брудні кошти".