Гарячі новини

Правоохоронці зі складу Об’єднаних сил провели оперативно-профілактичні заходи у місті Лисичанську

За наказом Командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва у місті Лисичанську, Луганської області 5 вересня 2018 року було проведено оперативно-профілактичні заходи силами підрозділів Національної поліції та Національної гвардії України зі складу Об’єднаних сил. Про це повідомляється на сторінці Операції об"єднаних сил в ФБ.

Завдяки злагодженим та професійним діям правоохоронців під час зазначених заходів було розкрито тринадцять злочинів та виявлено 30 адміністративних правопорушень.

Так, співробітниками поліції зі складу Об’єднаних сил та ГУНП в Луганській області спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України в рамках проведення профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» був затриманий громадянин 1975 року народження, який був раніше засуджений. Пильні правоохоронці звернули увагу на чоловіка, який побачивши наряд змінив напрямок руху, намагаючись уникнути зустрічі. При перевірці документів та проведенні поверхневого огляду у вищезгаданого громадянина виявили та вилучили предмети ззовні схожими на підствольну гранату ВОГ-25П та патрони калібром 5,45 мм у кількості 147 шт. Походження та призначення «небезпечного вантажу» затриманий пояснити не зміг.

Особу одразу ж було затримано та доставлено до місцевого відділку Національної поліції для подальшого з’ясування обставин.

Командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв вкотре наголосив, що в районі проведення операції ведеться активна робота щодо зменшення рівня криміногенної ситуації у прифронтових населених пунктах, посилення охорони публічного порядку та безпеки громадян.