Гарячі новини

Незабаром на базі Галицької районної лікарні силами переселенців почне працювати реабілітаційний центр для бійців АТО і переселенців

Незабаром на базі Галицької районної лікарні  почне працювати реабілітаційний центр для бійців АТО і переселенців. Про це в Фейсбук повідомляє  переселенка з Донбасу в Івано-Франківську Ірина Міщенко.

"Рада повідомити, що зроблений ще один, важливий крок в цьому напрямку. Є ліцензія від міністерства охорони здоров'я. Для мене особисто це перемога сили духу небайдужих людей, які ламають стереотипи і нашу заскорузлу бюрократичну систему. Ну, а той факт, що проблемами реабілітації воїнів АТО переймаються саме переселенці, як на мене, тролінг сотого рівня для місцевих чинуш, приклад для місцевих громад і холодний душ для "громадських активістів", які розпинаються про те, що ми тут ніхто, що нас "справедливо позбавили виборчого права" тощо. Ми є, ми повноправні українці, які після пережитого стресу знаходять в собі сили міняти країну на краще. Далі буде...",- повідомляє вона.