Гарячі новини

Нардеп Ренат Кузьмін вважає, що нова влада поки що не хоче закінчувати війну на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський та його команда продовжують вести "хибну політику режиму" Петра Порошенка. Про це заявив доктор юридичних наук, народний депутат від партії "Опозиційна платформа – За життя" Ренат Кузьмін, пише NewsOne. Інформацію розповсюдило видання "Коментарі".

За його словами, багато дій і риторика представників нової влади схожі з аналогічними діями попередників, при цьому якогось прогресу в Україні поки що не спостерігається. Кузьмін переконаний, що як нинішній так і попередній владі вигідний конфлікт, що відбувається сьогодні в Україні. У той же час за красивими гаслами, переконаний нардеп, немає нічого конструктивного, а тому опозиції довелося взяти ініціативу в свої руки.

"Сьогодні опозиція робить набагато більше для вирішення конфлікту, ніж влада. І останні ініціативи Віктора Медведчука яскравий тому приклад. Вже створено міжфракційне об'єднання в Раді і міжпарламентське об'єднання Нормандської четвірки. Адже Україна є парламентсько- президентською, а не президентською республікою, а значить, питання війни і миру повинен вирішувати парламент, а не чиновники Офісу президента", - наголошує парламентарій.

Ренат Кузьмін нагадав, що зараз Медведчук веде переговори про спільну роботу з лідерами парламентів Франції та Німеччини. Наступний етап – Держдума Росії. Політик запевнив, що незабаром українці побачать реальні результати цієї роботи.

Якщо б нова влада і опозиція об'єдналися, конфлікт на Донбасі вже було б вирішено, вважає Кузьмін