Гарячі новини

На Луганщині документи для участь у грантовому конкурсі готують громади міст Лисичанськ та Рубіжне з питань водопостачання та водовідведення

Під керівництвом Олексія Смирнова, першого заступника голови облдержадміністрації, голови комісії відбулось засідання комісії з попереднього відбору проєктів, пов’язаних з реінтеграцією тимчасово окупованих територій України та розвитком інфраструктури прилеглих до них територій.

Нагадаємо, що документи для участі у відборі проектів подають суб’єкти господарювання державної або комунальної форми власності, що працюють у сферах відновлюваної енергетики, енергоефективності, районного теплопостачання, водопостачання та очищення води.

За інформацією директора Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталія Сурая, документи для участь у конкурсі готують громади міст Лисичанська та Рубіжного з питань водопостачання та водовідведення.

Термін попереднього відбору проєктів в рамках програми DanidaBusinessFinance в Україні подовжено до 12 листопада 2021 року.