Гарячі новини

"Зато є макітра!" У Франківську проведуть турнір з петанку «Мала макітра» — фінальний турнір серії обласних турнірів з петанку «Велика макітра»

У Франківську запрошують в парк на Шевченка на турнір з петанку «Мала макітра» — фінальний турнір серії обласних турнірів з петанку «Велика макітра». Про це повідомляють організатори.

* Реєстрація — 10:00
* Початок ігор — 10:30
* Внесок — 20 ₴

Формат турніру визначиться на місці в залежності від кількості учасників, але це точно буде або супермеле, або тет-а-тет. 

Переможець турніру отримає малу макітру від партнера Покутська кераміка. Призери отримають медалі.
Переможець загального заліку отримає велику макітру.

«Мала макітра» в Івано-Франківську завершує серію обласних турнірів і саме в Івано-Франківську ми дізнаємо хто ж виграє велику макітру.

В кожному турнірі серії учасники розігрують малу макітру. Також учасники отримують очки згідно зайнятого місця. Очки нараховуються обернено до кількості учасників плюс додаткові за 1-6 місця(10, 7, 5, 3, 2, 1) та ідуть в загальний залік. Хто до кінця серії набере найбільше очок в загальному заліку, той і виграє «Велику макітру», як турнір і велику макітру, як приз.
Залік серії за посилання http://petanque.if.ua/big-makitra-2017/

Взяти участь може кожен бажаючий, адже завдання серії популяризація петанку в області. Навіть, якщо Ви не маєте куль, напишіть нам будь ласка завчасу і ми дамо вам кулі для участі в турнірі. 

Організатори: обласний підрозділ Федерація петанку України та івано-фраківський петанк-клуб «Чугайстер».