Гарячі новини

"Захід". В Івано-Франківську у Відкритому Цеху на заводі Промприлад проходитиме ярмарок “FAIR FAIR”

14 грудня, з 14:00 до 22:00, в Івано-Франківську, у Відкритому Цеху на заводі Промприлад проходитиме ярмарок “FAIR FAIR”.

Мета ярмарки – свято обміну продукцією, досвідом, подарунками, речами, талантами і просто хорошим настроєм. Організатор події, – урбаністична студія MetaLab.

Ярмарок  буде цікавий для виробників, мейкерів, дизайнерів, митців, музикантів, соціальних і благодійних ініціатив, любителів, які хочуть розказати про своє хобі і протестувати свій продукт, для тих, хто хоче продати/віддати свої речі (одяг, побутові речі, книги, платівки) тощо.

«FAIR-FAIR – справедливий ярмарок –  це можливість молодим локальним брендам розповісти про себе. Тут ви зможете продавати, дарувати, обмінюватися своєю продукцією, речами, послугами, знаннями. Якщо у вас є речі, які вам не подобаються, не потрібні чи просто лежать без діла – приносьте їх на ярмарок. Також це можливість для музикантів і художників знайти аудиторію. Добрим ініціативам отримати відгук серед містян, щоб робити життя в цьому світі і в нашому місті ще кращим», – ділиться одна з організаторок ярмарки, Анна Пашинська.

Організатори планують створити чесну атмосферу для спілкування та нових знань. Це можливість франківцям і гостям познайомитися один з одним, а молодим локальним брендам розповісти про себе. Анкета учасника за посиланням. Продавців ярмарки відбиратимуть організатори за даними заповненої анкети.

Дедлайн подачі заявки для учасників –  3 грудня 2019 до 23:59 год.
4 грудня – оголошення результати відбору.

Участь у ярмарку для комерційних стендів 100 грн – одне місце (до 2 м2),
для соціальних і благодійних стендів – участь безкоштовна.

Детальна інформація про ярмарок: https://www.facebook.com/events/563236907759697/

ПРОГРАМА:

14:00 – відкрита подія у Відкритому Цеху
14:00 – відкритий пульт (для музикантів)
20:00 – концерт/вечірка

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Нагадаємона 38 тис. м² у центрі Івано-Франківська створюється унікальний для України та світу проект, який переосмислює індустріальне минуле.

На Промприладі сформувалася спільнота проактивних людей, які поділяють схожі цінності, генерують круті ідеї, змінюють місто й країну. Інвестиція в проект — можливість стати її частиною.

Промприлад.Реновація — інноваційний центр на базі старого заводу, який працює на перетині чотирьох напрямків розвитку регіону: нової економіки та урбаністики, сучасного мистецтва та освіти.

Це проект зі сфери імпакт-інвестування, де інвестори одночасно вкладають в соціальний вплив на регіон та отримують повернення інвестицій у вигляді дивідендів.