Гарячі новини

В Новоайдарському районі отримав дозвіл на тимчасове мовлення в Луганській області телеканал "Першій Західний"

Телеканал "Перший Західний" отримав дозвіл на тимчасове мовлення в Луганській області. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

24 січня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення задовольнила заяву львівського комунального підприємства "Телерадіокомпанія "Перший західний" і видала йому дозвіл на тимчасове мовлення.

Воно здійснюватиметься на 21 ТВК у селі Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області.Дозвіл на тимчасове мовлення видали на 1 рік. До цього часу на зазначеному телевізійному каналі транслювала передачі Національна суспільна телерадіокомпанія України ("UA:ДОНБАС").

Телеканал "Перший західний", відомий раніше як "Львів-ТБ", -  пише сайт Варіанти - Він є комунальним закладом Львівської обласної ради і фінансується з бюджету Львівщини. Ще у 2017 році у Львівську обласну раду надійшла пропозиція перетворити "Перший західний" на телерадіокомпанію. Минулоріч каналу вдалося виграти частоту на радіо – радіостанція "Радіо Перше" звучатиме на частоті 88,2. Минулого року "Перший Західний" заробив 3,5 млн грн, а у грудні 2018 року Львівська облрада профінансувала "Перший Західний" на 300 тисяч гривень