Гарячі новини

В Івано-Франківську 19 травня аквивісти збираються на публічне обговорення теми "Шляхи та умови реінтеграції: виклики та можливості"

 

У п’ятницю, 19 травня о 10.00 в коворкінгу «вДОМа» (м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 30б, 3 поверх) в рамках громадського марафону #Навіщо_Нам_Бути_Разом? відбудеться публічне обговорення на тему: «Шляхи та умови реінтеграції: виклики та можливості».Про це повідомляє активістка ГО "Д.О.М.48.24" Олеся Архіпова.

Питання для дискусії:

-        Міжнародний досвід врегулювання конфліктів

-        Моделі політик врегулювання: позитиви, негативи, наслідки

-        Сценарії збереження соціально-економічних зв’язків через лінії розмежування на різних етапах конфлікту: основні результати

-        Уроки та висновки для України.

Запрошений гість:

Олег Саакян, Єдиний Координаційний Центр «Донбас» 

Під час заходу очікується включення по Skype з міжнародними експертами на тему реінтеграційних процесів в Грузії та Молдові.

Також заплановано включення по Skype з громадськими активістами, переселенцями, експертами, які проживають у Вінниці.

Захід відбудеться за підтримки Посольства Швейцарії в Україні, участі Українського незалежного центру політичних досліджень та Єдиного Координаційного Центру «Донбас».

Модератор:

-        Юлія Тищенко, Український незалежний центр політичних досліджень

До участі запрошуються активісти, волонтери, переселенці, представники місцевих органів влади і громадських організацій, соціальні працівники, журналісти.

​ ​
​Питання ​за тел.: (095) 349 53 25

Лінк на подію https://www.facebook.com/events/130671950817783/