Гарячі новини

У Франківську 13 грудня відбудеться відкрита лекція "Місто, що навчаються та спільноти, що навчаються" в рамках міжнародного форуму за участю експертів з України, Білорусі, Молдови, Польщі, Німеччини та Росії

Вперше міжнародний форум неформальної освіти “(не)Форма: Навчальний простір. Спільноти, що навчаються. Міста, що навчаються” відбудеться в Івано-Франківську 13 – 16 грудня.Про це повідомляють організатори.

Участь у ньому візьмуть близько 50 професіоналів, експертів та практиків зі сфери неформальної та експериментальної освіти з різних міст і сіл України (Черкаси, Жовті Води, Одеса, Чернігів, Запоріжжя, Чернівці, Львів, Київ, с.Нирків Тернопільської області, Івано-Франківськ), Білорусі, Молдови, Польщі, Німеччини та Росії.

Мешканців міста запрошують на відкриті події форуму: лекцію від експерта, майданчик для презентації своїх ініціатив та організацій у освітній сфері, освітній бранч, а також виступ гурту “Вагоновожатые”.

 

ПРОГРАМА ВІДКРИТИХ ПОДІЙ ФОРУМУ:

13 грудня 14:30 – відкрита лекція "Місто, що навчаються та спільноти, що навчаються: Будуючи міста та спільноти для глобального світу".

Лектор: Роб Марк, старший науковий співробітник Університету Ґлазґо (Великобританія) та Дослідницького центру вищої освіти (HERC) Університету Дубліна (Ірландія), Віце-президент Асоціації університетів Великобританії за навчання протягом життя та координатор міжнародного проекту PASCAL – міста, що навчаються.

Камерна сцена Івано-Франківського музично-драматичного театру ім.Франка, вул. Незалежності, 42.

 

13 грудня 16:15 – 18:30 – LinkLab: презентації організацій і найкращих практик в освітньому середовищі

Хол 2-го поверху Драмтеатру вул. Незалежності, 41

 

14 грудня 20:15 – розмова про музику та життя. Антон Слєпаков та Мох Перкалаба. Як звучить Івано-Франківськ? Як звучало, буде/може звучати це місто? Які перспективи у локальної музичної сцени? Які історії стоять за життями успішних музикантів та чим для них самих є успіх? Запрошуємо тих, кому цікаве музичне життя міста й музичні життя Антона Слєпакова - фронтмену гурту “Вагоновожатые” та Моха Перкалаба - культової постаті української альтернативної музичної сцени, продюсера групи "Familia Perkalaba".

Перша сімейна ресторація Мулярових, вул. Чорновола, 5

https://www.facebook.com/events/515117515526434/

15 грудня 20:00 – перший у Франківську концерт гурту “Вагоновожатые”

Промприлад (вул. Сахарова, 23).

Придбати квитки на концерт: https://goo.gl/A55pVK

16 грудня 10:00 – Освітній бранч: презентація освітніх продуктів зі смакуванням ідей та сенсів, що за ними стоять. Обмін напрацюваннями у сфері неформальної освіти та обговорення тем, що хвилюють, та ідей, у які є сенс вкладати енергію та розвивати разом.

Реєстрація на подію обов’язкова:  http://bit.ly/2jLIH6x. Реєструючись, ви можете запропонувати презентувати власний освітній продукт (книгу, публікацію, методику, освітній формат) у вільному форматі презентації до 10 хвилин. І також тему або ідею, які несе ваш продукт та яку б ви хотіли обговорити з іншими учасниками та учасницями бранчу.

Intellect Hub (Вірменська 1, 3 поверх).

Організатори форуму неформальної освіти: Форум організовано ГО “Інша Освіта” та спілкою MitOst e.V. в рамках проекту “Діалог заради змін” та за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. Форум відбувається завдяки фінансовій підтримці Міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду ім. Роберта Боша. Партнером форуму є “Промприлад. Реновація”. Логістичні рішення забезпечує Агенція освітніх івентів ІНШІ.