Гарячі новини

Спортсменка збірної Прикарпаття побореться у США за титул найсильнішої жінки світу(ФОТО)

Спортсменка збірної Прикарпаття побореться у США за титул найсильнішої жінки світу.

Анна Васюк буде представляти Україну на змаганнях «World strongest women», які відбудеться у міста Дейтона Біч (США) 12-14 листопада 2021 року.

 

 

"Друзі, хочу поділитись з вами радісними новинами. Спортсменка моєї команди PYNDUSTEAM/збірної Прикарпаття Анна Васюк ( Анна Романаускене ) буде представляти нашу країну на змаганнях WORLD STRONGEST WOMEN ( Найсильніша жінка світу) що відбудеться у м.Дейтона Біч, штат Флорида США, 12-14 листопада 2021р.

 

Це справді історична подія, вперше за історію незалежної України, дівчина вагової категорії до 82 кг буде змагатись у США за титул найсильнішої жінки світу. Я неймовірно радий, що компанія Blago developer та приватний підприємець ( просив його не називати) взяли на себе повне фінансування підготовки та поїздки Ані у США.
Радію що у Івано-франківську є компанія "BLAGO DEVELOPER" яка завжди готова допомагати талановитим спортменам та популяризувати спорт та фізичну культуру на Прикарпатті.
Я вже мав позитивний досвід співпраці з "BLAGO DEVELOPER" і дуже задоволений результатом. Маємо на меті ще багато спільних проектів, один з яких відбудеться 23 жовтня о 12 год на врученні ключів житлового комплексу "COMFORT PARK". Приходьте підтримати атлетів команди #PYNDUSTEAM на показових виступах, поспілкуватись з Ганною та побажати вдалого виступу у США".