Гарячі новини

Сьогодні в Київі планують встановити на Співочому полі новий квітковий рекорд

Національний рекорд України з найбільшої кількості квіткових інсталяцій на тему давньогрецької міфології встановлять на території Співочого поля у Києві.

Як повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації, вже зараз в парку проходить виставка "Квіткова Еллада", а рекорд представники Національного Реєстру Рекордів України зареєструють у п’ятницю ввечері.

"Будуть представлені 17 композицій із скульптурами і більше 150 тисяч яскравих кольорів, які символізують грецьку міфологію, світ давньогрецьких богів і сюжети Іліади", – розповів керівник компанії-оператора Печерського ландшафтного парку "Співоче поле" Grand Event Денис Погорілко.

У цей день організатори підготували для відвідувачів цікаву розважальну програму: виступи фольклорних колективів, гру на арфі, майстер-клас з грецького танцю сіртакі, конкурси.

Крім того, відвідувачі зможуть зробити селфі на новому оглядовому майданчику. Також зазначимо, що всі гості "Квіткової Еллади" мають можливість виграти подорож на двох до Греції.