Гарячі новини

"Регіони як вони є"." Водохресний Святвечір": в ніч з 18 на 19 січня відкриваються небеса і чекають молитов від чистого серця і щирих бажань

18 січня у православному світі святкують Водохресний Святвечір. Цей день вважається духовним приготуванням до великого святкування Хрещення Господнього, інформує Курс з посиланням на   Ukr.Media.

Увечері 18 січня наші предки проводили кілька обрядів зі снігом:

"Дівчата повинні набрати його в руки й умити обличчя. Воно буде красивим, а шкіра стане здоровою, чистою і сяючою.

Сніг треба кинути в колодязь, протягом року вода в ньому не пропаде.

Господині сьогодні додають його при пранні постільної білизни, щоб вона стала білосніжною.

Небо сьогодні відкривається, попросіть про найзаповітніші бажання.

В ніч з 18 на 19 січня відкриваються небеса і чекають молитов від чистого серця і щирих бажань. Кажуть, що в цей момент можна просити Господа про все, він виконає.

Природно, що ваші прохання повинні бути чистими, добрими і світлими. Не випрошуйте у Бога багато грошей, машини і яхти, зрозумійте, нарешті, що це не головне в житті, куди важливіше сім'я, здоров'я і щастя".

Як правильно просити?

"Перш за все, налаштуйтеся позитивно, забудьте образи і злості, подякуйте Господу за все, що у вас є, попросіть пробачення за свої гріхи вільні і невільні. Постарайтеся чітко, грамотно і зрозуміло сформулювати свою просьбу. Будьте максимально щирими при цьому. Не покладайтеся на розум, а на почуття. Бажайте тільки те, що буде на благо собі або іншим людям".