Гарячі новини

"Регіони як вони є". Голова Івано-Франківької облради наполягає на визнанні бандерівського прапора

Голова Івано-Франківської облради Олександр Сич вважає, що прийняття рішень обласними радами України про офіційне використання революційного червоно-чорного прапора ОУН у відповідь на прийняття у Польщі закону про заборону «бандерівської ідеології" вже набирає обсягів хизування наввипередки. Про це він написав в мережі Фейсбук.

"Однозначно підтримую такі рішення, але в той же час нагадую, що аналогічне рішення Івано-Франківська обласна рада прийняла ще в розпалі Революції Гідності 25 січня 2014 року! Окрім того, кольори революційного стягу ОУН є невід'ємним елементом символіки нашого бандерівського краю. Слава Україні!!", - написав Олександр Сич, виклавши рішення Івано-Франківської облради за 2014 рік.

Світлина від Олександра Сича.

Як відомо, у відповідь на польській "антибандерівський" закон в кількох областях України прийняли рішення про використання революційного прапора ОУН одночасно із синьо-жовтим державним прапопором під час державних свят та урочистостей. Зокрема, такі рішення прийняли у Львові, Тернополі, Луцьку.