Гарячі новини

На Луганщині 55 спортсменів зібрались на Чемпіонаті області з гирьового спорту

55 спортсменів Луганщини   на базі Рубіжанського індустріально-педагогічного технікуму взяли участь в Чемпіонаті Луганської області з гирьового спорту. Про це повідомляє  Управління молоді таспорту Луганської ЦВА.

У змаганнях взяли участь понад 55 спортсменів зі Старобільського, Білокуракинського, Сватівського і Новоайдарського  районів. Також до змагань долучились команда спортсменів з Харківщини.

За результатами, в абсолютній ваговій категорії серед дівчат 2003-2004 років народження перше місце посіла Інна Проказа (Старобільська ДЮСШ), друге – Віолетта Головченко (Просторівська ЗОШ), третє – Яна Бублик (Старобільська ДЮСШ).

Серед хлопців 2007 років народження та молодше в абсолютній категорії золоту медаль одержав Микита Матвєєв (Білокуракинська ДЮСШ).

Чемпіонство абсолютної вагової категорії серед ветеранів (40-44 років) здобув Ростислав Федяй (Харківська область), а Олександр Жирноклєєв (Старобільский район) став кращим серед ветеранів 55-59 років.

Також переможцями у ваговій категорії 70-80 кг серед юнаків 1999-2002 років народження стали: Володимир Ткаченко (Старобільський район) та Володимир Забайрачний (Білокуракинський район).