На «Карпатському просторі» презентували автентичні страви української та румунської кухні. На черзі - страви Грузії, Угорщини та Азербайджану (ФОТО)
Зокрема, спершу відбулася презентація української національної кухні, під час якої учасники фестивалю мали можливість спробувати вареники з картоплею, капустою, лівером та сиром. Опісля, поціновувачі кулінарного мистецтва куштували страви румунської кухні. Окрім того, усі бажаючі могли куштувати вина Румунії.
Зазначимо, що протягом фестивалю будуть презентуватися національні страви Грузії, Угорщини та Азербайджану. Гості також зможуть продегустувати вина країн учасниць фестивалю.
Додамо, що цей фестиваль покликаний об’єднати народи, у яких є спільні традиції, культури та страви і підтримати один одного.
- Войдите или зарегистрируйтесь, чтобы получить возможность отправлять комментарии