Гарячі новини

КІКБОКСЕРИ ЛУГАНЩИНИ ПРИВЕЗЛИ ЗІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПЕРШОСТІ 21 МЕДАЛЬ ТА СПЕЦІАЛЬНИЙ ПРИЗ. Свої пермоги присвятили загиблому земляку

З 11 по 14 жовтня у місті Бахмут (Донецька область) пройшов відкритий чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед спортивних клубів та ДЮСШ. Про це повідомляє Управління молоді та спорту Луганської ОДА.

На змаганнях Луганську область представляли 30 спортсменів, які за результатами всеукраїнських змагань вибороли 21 медаль, з яких: 10 – золотих, 4 – срібні та 7 – бронзових.

Крім цього, у загальнокомандному заліку представники Луганщини посіли четверту сходинку серед 16 команд-учасників!

Так, чемпіонами змагань у своїх вагових категоріях стали: Іван Калашніков, Олександр Ткачьов, Володимир Хурт, Руслан Юпатов, Дар’я Кошелева, Дар’я Щербіна, Сергій Кузнецов, Ярослав Солод та Антон Дьяченко.

Срібло чемпіонату України у: Данила Ануфрієва, Діани Юзової, Максима Внукова та Данила Півоварова.

Бронзовими призерами всеукраїнської першості стали: Оскар Медвєдев, Данило Тютюнник, Артур Грецький, Олександр Казанін, Олександр Белінський, Микита Пасічник та Іван Уваров.

За проявлену спортивну майстерність, стійкість і волю до перемоги команді з Луганщини вручено спеціальний приз – «Золоту рукавичку».

Як зазначили самі спортсмени, свої перемоги на змаганнях кікбоксери області приурочили Дню захисника України та своєму земляку, воїну АТО, який загинув боронячи рубежі Батьківщини – Юрію Гуртяку.

Тренують спортсменів Кирило Лашко, Сергій Солод, Костянтин  Гарбузняк, Едуард Саводченко, Олександр Савченко, Юліанн Андрієвський.