Гарячі новини

Івано-Франківськ запрошує на зустріч із журналістами ТРК "Карпати" на тему "Суспільне мовлення в Україні: місія і стандарти"

Івано-Франківськ запрошує на зустріч із журналістами ТРК "Карпати" на тему "Суспільне мовлення в Україні: місія і стандарти", яка відбудеться у середу, 15 листопада.

Учасники: Галина Цвітень, Олена Нечвідова, Юрій Надольський , Михайло Качанський. Початок – о 18.00.

"ТРК "Карпати" поєднує традицію класичної журналістики, сучасні стандарти медіа та об'єктивність інформації. Компанія працює над радіо та телепродуктами, виготовляє новини, репортажі, передачі з Івано-Франківської області і поза нею. Унікальна інформація в різних рубриках — політика, економіка, культура, спорт, здоров'я, освіта та ще багато іншого. ТРК «Карпати» сьогодні налічує 24,5 тисяч точок проводового радіо, FM-радіо з покриттям у більше ніж у 10-тьох районах області, а також телебачення з розповсюдженням у багатоканальній мережі MX-5 та частково кабельного телеефіру. На зустрічі налагоджуватимемо громадський діалог задля зміцнення суспільної довіри. Цінностями ТРК «Карпати» як представника Суспільного мовлення в регіоні є незалежність, рівновага, відкритість, просвітництво" - повідомляють організатори.