Гарячі новини

Інвестори за один день вклали 22 мільйони на перевтілення франківського заводу "Промприлад, який перетворюється в культурно-освітній центр"

3 червня у Києві відбулась презентація для інвесторів унікального інноваційного проекту Промприлад.Реновація. Під час події українські підприємці погодились інвестувати близько 22 млн грн, пише Бліц.Інфо.

Це, зокрема, українська ІТ-компанія MacPaw, ІТ-підприємець Віктор Сарапін, юридична компанія Moris Group, відомий експерт з маркетингу Андрій Федорів, компанія HD Group та низка інших інвесторів.

Олександр Косован, СЕО, MacPaw пояснює, чому його компанія прийняла рішення інвестувати у Промприлад.Реновація, — "Ми підтримуємо цей проект тому, що хочемо, щоб в Україні були всі умови для того, щоб креативна молодь і професіонали різних галузей залишались тут і мали всі можливості для розвитку і самореалізації. MacPaw робить не просто інвестиції – ми робимо великий соціальний внесок у майбутнє регіону і нашої країни. Ми хочемо, щоб такі проекти, як “Промприлад”, надихали інші українські міста на створення  осередків для бізнесу і соціальних ініціатив."

Промприлад.Реновація — проект, що трансформує старий завод у центрі Івано-Франківська на осередок креативної та інноваційної економіки регіону. Вже за 5 років на відбудованих 37 тис. кв. м. території співіснуватимуть бізнеси, освітні й культурні, соціальні ініціативи та місцева влада. Унікальність проекту в тому, що долучитись до реалізації задуму і стати співвласником «території майбутнього» може кожен: мінімальна інвестиція складає 28 тис.грн.