Гарячі новини

​​Ideas Island: шведський письменник запрошує креативних людей з усього світу безкоштовно пожити на острові неподалік Стокгольму

Ideas Island: шведський письменник запрошує креативних людей з усього світу безкоштовно пожити на острові неподалік Стокгольму

Письменник Фредрік Хьорен на своєму власному острові у Швеції, неподалік від Стокгольму, створив резиденцію для всіх креативних людей, яку назвав Ideas Island.


Відтепер тут, кожна людина, яка сповнена творчих амбіцій, має рідкісний шанс безкоштовно пожити подалі від цивілізації та попрацювати над своїми креативними проектами на приватному острові.

Фредерік пропонує мешкати своїм гостям як на самоті, так і взяти з собою до 5 друзів. Провести на острові можна від тижня, або й більше (якщо ваша ідея справді вартісна і вимагає довгого часу).

«Усі ми знаємо, що справді великі ідеї приходять до нас тоді, коли ми знаходимось на самоті, в спокої, коли ми близькі до природи і коли відчуваємо себе в гармонії», — запевняють на сайті Ideas Island.

Хьорен безкоштовно розміщує на острові гостей, але пропонує їм зробити невеличкі перекази на благодійні ресурси. Дорогу до Стокгольму доведеться оплатити власним коштом.

Острів буде відкритий для відвідувачів з травня по вересень. Цьогорічні учасники вже відібрані й заявки не приймаються, але на наступний рік вже можна податись.

Для цього треба лише заповнити форму на сайті проекту та чекати лютий-березень, коли оголосять імена переможців.