Гарячі новини

Франківців кличуть послухати та поспівати польські колядки

 

У Івано-Франківську 11 січня 2018 о 18:00 год. у Центрі польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську (вул. Січових Стрільців, 56) відбудеться винятковий концерт колядок у виконанні солістів та артистичної групи Центру вокального мистецтва у Жешуві.

 

Молоді артисти заспівають найкращі польські колядки та пасторалки авторського вокального аранжування Анни Ченчек – директора Центру.

Центр вокального мистецтва у Жешуві діє з 2000 року. Осередок у Жешуві є вписаним до міського реєстру шкіл та неурядових інституцій, як освітньо-виховний заклад. Саме тут, юні виконавці розвивають свої уподобання та захоплення, працюючи над барвою голосу, інтерпретацією пісні, сценічними рухами, дикцією та декламацією з елементами акторської гри, сценічними костюмами, вони вивчають головні принципи гриму та стилізації.

Центр вокального мистецтва може похвалитись численними вокальними заслугами на загальнонаціональних та міжнародних пісенних фестивалях в Польщі та за кордоном, а також головними нагородами в телевізійних вокальних конкурсах.