Гарячі новини

Зона ООС за добу на Донбасі: 27 обстрілів

За минулу добу 27 разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці при цьому не постраждали. Про це повідомляється на сторінці прес-центр штабу ООС у Facebook.

"07 жовтня збройні формування Російської Федерації і її найманці 27 разів порушили режим припинення вогню. Втрат унаслідок ворожих обстрілів з нашої сторони не було", - йдеться в повідомленні.

Бойовики також обстріляли селище Золоте двічі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 13 обстрілів. Зокрема двічі неподалік Чермалика - з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, поблизу Пісків - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, неподалік Опитного - зі стрілецької зброї, чотири рази поблизу Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, неподалік Павлополя - з ручного протитанкового гранатомета, поблизу Талаківки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Новотроїцького – з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, неподалік Пищевика та Тарамчука - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 14 обстрілів позицій Об'єднаних сил, зокрема тричі поблизу Новолуганського - з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, неподалік Травневого - з міномета калібру 82 мм, а також зі стрілецької зброї, поблизу Гладосового і Хутора Вільного - з мінометів калібру 82 мм, по два рази неподалік Новгородського і в районі Золотого - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Кримського – з підствольних гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Луганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Попасної - з гранатометів різних систем.

З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці двічі порушили режим припинення вогню. Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було.