Гарячі новини

Зона ООС за добу: 10 обстрілів та один поранений

В районі бойових дій на Донбасі за минулу добу відбулося 10 обстрілів, один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.  Про це повідомляє Міністерство оборони України.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" бойовики 5 раз обстріляли позиції Об'єднаних сил. Під обстріл з станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - потрапило Гнутово; з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - Старогнатівка; з автоматичних станкових гранатометів  - Водяне; двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Красногорівка.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" позиції українських захисників були обстріляні 5 разів. НЗФ відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Новгородське; з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Новотошківське; з мінометів калібру 82 мм та автоматичних станкових гранатометів - поблизу населеного пункту Золоте-4; з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - біля села Миколаївка Друга.

З початку поточної доби ворог двічі обстріляв наші позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Водяне; з великокаліберних кулеметів - Гнутово.

Сьогодні внаслідок обстрілу один український захисник отримав поранення.