Гарячі новини

Власники Алчевського меткомбінату повідомили про повну втрату контролю над підприємствами

Корпорація «Індустріальна Спілка Донбасу» (ІСД) офіційно заявила про фактичну втрату ефективного управлінського контролю над виробничими активами (промисловими майданчиками і офісними приміщеннями) в місті Алчевськ Луганської області.Про це повідомили  у прес-службі «ІСД».

Ідеться про ПАТ «Алчевський металургійний комбінат», ПАТ «Алчевський коксохімічний завод» і ПАТ «Екоенергія», які в сукупності представляють собою значну частину бізнесу групи ІСД, і над офісними приміщеннями.

Зазначається, що протягом останніх декількох місяців менеджмент підприємств робив «усе можливе для того, щоб зберегти ефективний управлінський контроль над промисловим майданчиком, на якому знаходяться виробничі активи зазначених підприємств в місті Алчевську Луганської області».

«На наш превеликий жаль, сьогодні ми змушені констатувати той факт, що де-факто менеджмент і акціонери корпорації «ІСД» втратили ефективний управлінський контроль над алчевськими виробничими активами і офісними приміщеннями», — ідеться у заяві.

Про ризик втрати активів  «ІСД»  заявила  29 листопада.

Зазначається, що «ІСД» не відомі істинні наміри осіб, які, за сприяння представників незаконних збройних формувань, здійснюють грубі спроби втручання в діяльність підприємств.

Юридично «Алчевський металургійний комбінат», коксохім та Екоенергія зареєстровані у Сєверодонецьку Луганської області.