Гарячі новини

В центрі Києва вбито Сергія Олійника - психолога 3-го батальйону 14-ї бригади

22 червня біля станції метро Золоті ворота вбили 57-річного Сергія Олійника - психолога 3-го батальйону 14-ї бригади. Він заступився за свого сина-музиканта. Про це пише "Gazeta.ua"

"2015 року мій тато пішов на війну добровольцем. Вважав це своїм обов'язком. Він пережив рік війни, пережив розтяжки, які не помітив одразу, їх зняли за лічені сантиметри у його ніг. Пережив обстріли з міномета, артилерії, "Граду". Але він не пережив, коли на його сина підняли руку!", - написав на своїй сторінці у Facebook його син Ярослав Олійник.

Ярослав разом із матір'ю приїхали до Золотих воріт близько 18:40. Батько вже чекав їх на місці, де повинен був виступати Ярослав. Хлопець розклав апаратуру і почав грати. Приблизно о 19:30 до нього підійшов агресивний сильно напідпитку чоловік. Він почав матюкатися, погрожувати перевернути музичний інструмент. Потім вигукнув: "Щеня, я тебе размажу!" і замахнувся на хлопця.

Одразу підійшов батько Ярослава. Сергій Олійник і п'яний відійшли за ріг будинку. За деякий час ветерана АТО виявили на лавочці в сквері всього в крові.

Медики "швидкої" не змогли врятувати чоловіка. Удар ножем пройшов у серце.

Вбивця - 58-річний місцевий житель Анатолій Ч., раніше не судимий.

Після того, як він вдарив ножем Сергія Олійника, одразу зник з місця злочину. У його квартирі правоохоронці виявили ніж з лезом 25 см - зі слідами крові.

Підозрюваного в страшному злочині вже затримали.

Поліція зареєструвала кримінальне провадження за умисне вбивство.