Гарячі новини

У Селидівській громаді демонтують обладнання котелень

У Селидівський громаді (Донецька область,підконтрольна частина) демонтують вартісне обладнання місцевих котелень. Роблять це, аби воно не заламалося через високу вологість. Усе обладнання зберігатимуть у Мирнограді та обіцяють повернути як тільки вдасться полагодити газогін, який постачає блакитне паливо у місто, пише Вільне радіо.

Відповідне звернення опублікували у пресслужбі ОКП “Донецьктеплокомуненерго” 11 листопада. 

“Було прийняте рішення виконати демонтаж обладнання високої вартості, а саме: газопальникове обладнання, насосне обладнання <…> з метою їх належного зберігання у сухому складському приміщенні у ВО «Мирноградтепломережа» м. Мирноград. Слід зазначити, що у разі невиконання зазначених заходів існує великий ризик псування дорогого обладнання <…> через надмірну вологість у неопалювальних приміщеннях котелень”, — йдеться у зверненні.

Селидове: у громаді демонтують обладнання котелень
Фото: Донецьктеплокомуненерго

Причиною демонтажу стало пошкодження газогону “Краматорськ — Донецьк”. Як тільки несправність полагодять, обладнання обіцяють повернути та встановити протягом однієї доби. 

Водночас на офіційній фейсбук-сторінці Селидівської громади того ж дня з’явився допис, що ніяких робіт з демонтажу ще не проводять.