Гарячі новини

Соратники Навального зателефонували до сина Пєскова і попросили з'явитися до військкомату. Той відповів, що вирішуватиме це питання «на іншому рівні»

Соратники Навального зателефонували до сина Пєскова і попросили з'явитися до військкомату. Той відповів, що вирішуватиме це питання «на іншому рівні», пише Медуза.

Соратники політика Олексія Навального заявили , що їм вдалося додзвонитися до  Миколи Чоулза , сина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, і дізнатися, чи він готовий вирушити воювати в Україну.

Розмова із сином Пєскова відбулася у прямому ефірі ютьюб-каналу «Популярна політика», який присвячений оголошеній у Росії мобілізації. Ведучий каналу Дмитро Низовцев обдзвонював дітей російських депутатів, чиновників та бізнесменів, запрошуючи їх прийти у військкомат. Звідки у Низовцева номери їхніх телефонів не уточнюється.

Синові Пєскова ведучий зателефонував під виглядом військкома. Він повідомив, що тому було відправлено повістку, і запропонував з'явитися для медогляду до московського військкомату наступного дня о 10 ранку.

«О 10-й ранку, звичайно, завтра я не приїду… Якщо ви знаєте, що я пан Пєсков, ви повинні розуміти, наскільки це не зовсім правильно, щоб я там перебував. Коротше, я це вирішуватиму на іншому рівні», — відповів співрозмовник Низовцева.