Гарячі новини

Сьогодні в Старобільску чоловік 1972 р.н. прийшов у відділення банку із гранатою і намагався отримати кредит за підробленими документами. Він загинув, підірвавши гранату

Сьогодні в Старобільску (Луганьска обл.) чоловік 1972 р.н. прийшов у відділення  Приватбанку по вул. Шевченко із гранатою і намагався отримати кредит за підробленими документами. Про це повідомила Національна поліція.

Після виклику поліції спробував кинути гранату в людей, але підірвався сам. Отримав травми, не сумісні з життям.
На щастя ніхто із клієнтів не постраждав, за винятком поліцейського, який отримав контузію.

Офіційний коментар для ЗМІ від прес-служби Приватбанку:
"Клієнти і співробітники ПриватБанку не постраждали в результаті події в Старобільському відділенні.
Там невідомий громадянин намагався отримати кредит за підробленими документами та підірвав себе бойовою гранатою, намагаючись кинути її в наряд поліції, який прибув за визовом банку.За даними прес-служби банку, серед клієнтів і співробітників банку, які перебували у відділенні, постраждалих немає. Співробітникові поліції, який отримав контузію в результаті вибуху, надана вся необхідна медична допомога".

Національна поліція на сторінці в ФБ розмістила наступну інформацію:

"У м. Старобільську на Луганщині поліція встановлює обставини підриву чоловіком гранати у філії одного з банків

Сьогодні, о 16.30 у приміщенні філії одного з банків, який розташований по вулиці Шевченка м. Старобільськ, чоловік 1972 р.н. підірвав гранату. Внаслідок вибуху чоловік загинув на місці. Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 5 цивільних осіб, з яких два – працівники банку, та 3 – місцеві мешканці, які знаходились в цей час у приміщенні банку.

Тілесні ушкодження отримав співробітник слідчо-оперативної групи Старобільського відділу поліції. Потерпілі наразі усі перебувають у лікарні де лікарі надають їм медичну допомогу.

На місці події на даний час знаходяться керівники ГУНП, Старобільського відділу поліції, представники прокуратури, СБУ, державної служби з надзвичайних ситуацій. Місце події огороджене, на місці працюють співробітники слідчо-оперативних груп ГУНП та Старобільського відділу поліції та спеціалісти вибухотехніки.

За попередньою інформацією лікарів життю постраждалих громадян та працівника поліції загрози не має".