Гарячі новини

Сьогодні пішов з життя голова Луганської обласної організації НСПУ Олексій Неживий

Сьогодні пішов з життя  голова Луганської обласної організації Національної спілки письменників України Олексій Неживий. Про це вФкйсбук повідомляє журналістка Тетяна Дейнегіна.
 
Вона нписала:
"Дуже-дуже гірка звістка. Сьогодні о 13-ій годині в Полтаві перестало битися серце великого сина України 
Олексія Івановича НЕЖИВОГО. Людина великої Душі й працездатності, любові до Людей, до рідної Полтавщини й Луганщини, яка стала для Нього другою батьківщиною...Важко писати про втрату рідної людини, побратима, колеги... Не хочуть слова про смерть очорнювати білий папір, але отака гірка участь випала... Сьогодні осиротіла красива велична родина Неживих... Сьогодні осиротіла наша Луганська обласна організація Національної спілки письменників України, на відродження якої в часи лихоліття багато сил, часу, здоров'я, мудрості, незаспокоєності поклав доктор філології, професор, літературознавець, дослідник, член Національних спілок письменників і журналістів України, Громадянин України Олексій НЕЖИВИЙ. 
Слова співчуття дружині Олексія Івановича, Людмилі Львівні, й донечці Оксані (кілька днів не дочекався Батько Її університетського диплома), дружньої підтримки не можна не доповнити впевненістю, що письменницька, дослідницька праця Олексія Івановича буде плідно, активно, самовіддано увічниватиметься Його родиною науковців, єдиновірців, продовжувачів справи Життя 
Олексія Івановича НЕЖИВОГО,
Світла і Вічна Пам'ять Вам, незабутній друже, земляче, колего і просто красива, порядна, світла, рідна Людино!"
На данном изображении может находиться: 1 человек, сидит и борода
На данном изображении может находиться: огонь, ночь и свечи
На данном изображении может находиться: 1 человек, костюм
На данном изображении может находиться: 1 человек, стоит и на улице