Гарячі новини

Пошкоджено 40% енергоінфраструкури. По всій Україні з 20 жовтня вводяться обмеження постачання електроенергії - Офіс президента

В Україні завтра у всіх областях будуть вводитися обмеження постачання електроенергії. Про це повідомив замголови Офісу президента Кирило Тимошенко у Телеграм 19 жовтня.

"Завтра 20.10.2022 по ВСІЙ Україні будуть вводитися обмеження постачання електроенергії.  Сьогодні ворог знову зруйнував генеруючі об‘єкти енергетики. Прошу поставитись до цього серйозно. Починаючи із 7:00 до 23:00 години необхідно мінімізувати користування електроенергією. Це стосується жителів УСІХ областей країни. Якщо цього не зробити слід готуватися до тимчасових відключень",- повідомив він.

Також, за його словами, від завтра в містах буде обмежене використання вуличного освітлення.

На території України вже  пошкоджено близько 40% енергетичної інфраструктури через обстріл ЗС РФ, розповів 19 жовтня директор українського центру дослідження енергетики Олександр Харченко в ефірі українського єдиного новинного марафону.

"На жаль, з тими новими даними, які ми зараз бачимо, близько 40% загальної інфраструктури і наших потужностей, що генерують, дуже серйозно пошкоджені", - зазначив він.