Гарячі новини

Поліція Луганській області просить допомоги у розшуку зниклої людини

Поліцією розшукується безвісти зниклий Герасименко Станіслав Олександрович 1981 року народження, передає відділ комунікації поліції Луганській області.

13.07.2020 року Герасименко Станіслав Олександрович виїхав з місця проживання своїх батьків - Донецька область, місто Дружківка, вулиця Сагайдачного на власному автомобілі Subaru Forester, державний номерний знак АН3232ІН чорного кольору, в напрямку селища Біловодськ Луганської області та до теперішнього часу не повернувся.

За результатами проведених оперативно-розшукових заходів і слідчих дій місцезнаходження Герасименко в даний час не встановлено.

Був одягнений: в сіру футболку з білим малюнком на грудях, сині джинсові бриджі. Прикмети: зріст 188 см, спортивної статури, темно - русяве коротке волосся, очі сірого кольору, має татуювання на 4-х пальцях правої руки у вигляді китайських ієрогліфів і шрами на лівій руці і над бровою.

Поліція просить усіх, хто має будь-яку інформацію про місцезнаходження чоловіка відразу повідомити в поліцію за номером 102.