Гарячі новини

“Північ” виявило намір провести провокацію проти підрозділів ЗСУ на річці Сіверський Донець біля населеного пункту Щастя

Командування оперативно-тактичного угруповання “Північ” виявило намір противника провести провокацію проти підрозділів Збройних Сил України.Про це повідомляється в Фейсбук.
 
"Стало відомо, що найближчими днями керівництво так званого “ЛНР” запланувало проведення провокаційної компанії на річці Сіверський Донець біля населеного пункту Щастя, йдется в повідомленні. - Для цього в підрозділи російсько-окупаційних військ, позиції яких знаходяться в районі населеного пункту Весела Гора, були доставлені надувні човни та близько 200 комплектів військової форми Збройних Сил України. Для проведення зйомки провокаційних дій на територію ТОТ ЛО потайно направлені представники російських ЗМІ під керівництвом ФСБ РФ.
 
Командування оперативно-тактичного угруповання “Північ” вчасно виявляє подібного роду провокаційні заходи з боку збройних формувань Російської Федерації та в готовності до прийняття рішень щодо захисту від негативного інформаційного впливу на особовий склад підпорядкованих військових частин (підрозділів) та місцеве населення".