Гарячі новини

"Під тиском виборчої компанії".Порошенко нарешті звільнив заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка, проти якого журналісти накопили значний компромат

Президент Петро Порошенко звільнив заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка. Про це глава держави, кандидат у президенти заявив під час виступу 14 квітня у прес-центрі на НСК "Олімпійський".

"Заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Семочко звільнено у п'ятницю ", - сказав Порошенко, відповідаючи на запитання "журналіста "УП".

2 жовтня 2018 року в програмі "Віснику державних закупівель з Денисом Бігусом" вийшло розслідування журналістки Лесі Іванової "Розвідкою по нирках", в якому йдеться про те, що сім'я першого заступника глави Служби зовнішньої розвідки України Сергія Семочко має елітними будинками в Київській області загальною вартістю понад 200 млн грн., хоча в останні роки сім'я не мала значних доходів. Також, за даними журналістів, найближчі родичі Семочко крім українського, мають і російське громадянство.

При цьому рішеняя про  його звільнення прийняте  тільки під час  "тиску" президентських виборів.