Гарячі новини

"Новий майдан". Зеленський пояснив "театральні перевтілення" Порошенка

Президент України Володимир Зеленський  на прес-марафоні заявив, що «не боїться» антивладних протестів та "ще одного майдану".

«З приводу Майдану – я нічого такого не боюсь. У будь-який момент, якщо дійсно суспільство не захоче, щоб моя команда продовжувала і щоб я був президентом – я дуже спокійно до цього ставлюся. Кровопролиття не буде", - запевнив він.

Але , як він підкреслив, люди повинні знати, "що вони оберуть".

"Ми знаходимося в кафе, і тому я скажу, яке "меню" іх чекає на продажному політичному ринку: вони тоді точно не оберуть припинення війни», – сказав Зеленський .

На запитання, чи він вважає, що тільки  він може зупинити війну та чи він не входить до склвду "меню", Зеленський запевник: " Я точно не з цього меню. Моя команда інша, тому мене і обрали".

Він пояснив "театральні  пернвтілення" Петра Порошенка, який  підписувався під 2формулой Штайнмайера" , а тепер погрожує новим  майданом.

"Помилка Порошенка – тільки в одному. Йому здається, що він може бути лідером іншого Майдану… Єдине, що він забуває, що він вже не президент,  боюся, що він у це навіть досі не вірить.  Тому раптом в"являєтьс  там і підштовхує людей…», – сказав Зеленський.