Гарячі новини

Народний депутат Віталій Курило провів робочу зустріч з в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгеном Кравцовим, в ході якої обговорювався графік руху поїздів в Луганській області

Народний депутат Віталій Курило провів робочу зустріч з в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгеном Кравцовим, в ході якої обговорювався графік руху поїздів в Луганській області. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Друзі, з приводу розгляду мого депутатського звернення на керівництво ПАТ «Укрзалізниця» щодо курсування руху потягу Лисичанськ-Київ-Лисичанськ за зручним для пасажирів графіком, повідомляю наступне.

Сьогодні, як народний депутат України обраний до Парламенту України від Луганської області, провів робочу зустріч з в.о. Голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Кравцовим Євгеном Павловичем. В ході робочої зустрічі були досягнуті такі домовленості:

1. Графік руху вже існуючих потягів Хмельницький-Лисичанськ-Хмельницький та Ужгород-Лисичанськ-Ужгород після новорічних свят буде змінено на прийнятний для мешканців Луганської області графік, а саме – з відправленням по станції Лисичанськ після 18:00 і прибуттям до станції Київ – Пасажирський в ранковий час , та відправлення з станції Київ – Пасажирський в бік Лисичанська в вечірній час після 21:00 та прибуттям в Лисичанськ в першій половині дня.

2. Додатково розглядається введення додаткового потягу на кінець січня місяця з прямим курсуванням Київ-Лисичанськ-Київ, за умови надання пільгового користування земельними ділянками в питанні сплати земельного податку ПАТ «Укрзалізницею» в місцеві бюджети Луганської області, де проходять колії Донецької залізниці.

Сподіваюся, що порозуміння з місцевими органами влади з цього питання знайдемо.

Під час зустрічі обговорили також питання будівництва залізничної гілки Сватове-Білокуракине, та взяття на баланс залізничної колії в Міловському районі, від експлуатаціі якої відмовилася Росія".