Гарячі новини

На гірськолижному курорті Буковель проходять масові обшуки, організовані Службою безпеки України - Шевченко

20 вересня на гірськолижному курорті Буковель проходять масові обшуки, організовані Службою Безпеки України. Про це на своїй сторінці у Фейсбунк написав народний депутат Олександр Шевченко .

 Він зазначив, що обшуки проводять в Буковелі та в буковелівській дорожній компанії ПБС в Івано-Франківську.

«…З виламуванням дверей, з взяттям в заручники працівників підприємств почалися політично мотивовані “маски-шоу” та обшуки на підприємствах та в помешканнях працівників.Очевидно, що причиною таких політично мотивованих дій влади стало ознайомлення з реальними рейтингами кандидатів в президенти України»,- повідомляє він.

У прес-службі Олександра Шевченка повідомили, що обшуки сьогодні паралельно відбуваються в усіх фірмах, які мають чи мали стосунок до Шевченка, через це заклади мережі Cartel на Буковелі зачинені.

Також на Буковелі випадково, за його словами, опинився помічник Шевченка Ігор Фріс. Він зазначив, що Шевченко переконаний у тому, що це політичні ігри пов‘язані з виборами.

Наразі обшуки відбуваються на фірмі «Скорзонера», і на заводі, де виготовляють асфальт.

СБУ, як зазначив Фріс, з Києва, з Івано-Франківська управління там всього лише один слідчий.

В Управлінні служби безпеки в Івано-Франківській області інформацію підтвердили. “Це проводить центральний апарат. Поки тривають слідчі дії коментувати вони не можуть”, – сказала “Галицькому кореспонденту” речник івано-франківської СБУ Марія Римар.