Гарячі новини

На Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках армія РФ зосереджує зусилля на наступі. На лініх Сватова-Кремінна - наступає ВСУ - Генштаб

На Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках армія РФ зосереджує зусилля на наступі, повідомив Генштаб. 

Під Бахмутом вчора публікувалося відео потужних прильотів у межах міста. 

На Криворізькому та Херсонському напрямку йдуть позиційні бої, росіяни зміцнюють фортифікації лівим берегом Дніпра. Українські військові вважають, що з півдня противник планує перекинути окремі підрозділи до Донецької та Луганської областей.

З цією оцінкою погоджуються американські військові експерти. В "Інституті вивчення війни" заявляють, що росіяни починають зміцнювати свої позиції у захоплених частинах Луганської, Донецької та Запорізької областей особовим складом, що прибуває з Херсонської області, а також мобілізованими.

На лінії фронту Сватово-Кременна йдуть наступальні дії українських військ, але поки що лінія фронту серйозно тут не просунулась. 

Судячи з усього, на даний момент росіянам вдалося тут стабілізувати в цілому ситуацію, в тому числі і за рахунок масового перекидання на цей напрямок мобілізованих. Незважаючи на те, що їхні родичі бунтували і повідомляли про великі втрати, як бачимо, поки що фронт росіянам вдається утримувати, пише Страна.