Гарячі новини

Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова хочуть заслухати у Верховній раді щодо ситуацій у Кагарлику та Броварах

Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова хочуть заслухати у Верховній раді щодо ситуацій у Кагарлику та Броварах. Заслухати главу МВС пропонують на годині запитань до уряду у пятниц Про це заявив перший заступник глави фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко на погоджувальній раді парламенту.

"Наша фракція пропонує запросити на день уряду міністра внутрішніх справ Арсена Авакова для доповіді по Броварах та історії з Кагарликом. І, можливо, доповісти про стан розслідування нашого колеги пана Давиденка, я думаю міністр дасть нам відповіді", - заявив Корнієнко.

Пізніше заступник голови фракції у ході брифінгу додав, що пропозицію про заслуховування Авакова підтримали всі фракції.

Нагадаємо, 24 травня місцеву жительку Нелю Вербицьку катували і ґвалтували прямо у відділенні поліції в Кагарлику. Голосіївський райсуд Києва згодом заарештував двох поліцейських Миколи Кузіва і Сергія Сулиму, підозрюваних в скоєнні злочину.

Також 29 травня в Броварах сталася резонансна перестрілка через розподіл пасажиропотоку між двома перевізниками. Повідомлялося, що в конфлікті брали участь близько 100 осіб.