Гарячі новини

Мешканець села біля Сєвєродонецька не тільки сам виготовляв амфітамін, а й розповсюджував смертоносне зілля жителям сусідніх міст - поліція

На Луганщині поліцейські затримали виготовлювача небезпечного психотропу - амфітаміну, - повідомляє начальник  відділу інформації Луганської обласної поліції Тетяна Погукай.

48-річний, раніше судимий, мешканець с. Сиротине м. Сєвєродонецька не тільки сам виготовляв особливо небезпечну психотропну речовину амфітамін, а й розповсюджував смертоносне зілля жителям сусідніх міст. У організованій ним лабораторії він виготовляв близько 100-150 г амфетаміну щотижня. Чоловіка затримано, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Затримання підозрюваного проводили слідчі та оперативники Сєвєродонецького відділу поліції спільно з бійцями батальйону поліції особливого призначення під процесуальним керівництвом Сєвєродонецької місцевої прокуратури.

Під час санкціонованого обшуку його помешкання у чоловіка вилучено гроші, які він отримав від продажу амфітаміну, порошкоподібну речовину білого кольору, хімічні речовини та обладнання, що використовуються для виготовлення психотропної речовини.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому судом запобіжного заходу.

На изображении может находиться: 1 человек, стоит, на улице и текст