Гарячі новини

Луганська поліція підтверждує обстріли української територіі: Станиця, Попасна, Новоайдар

За період з 21 по 23 січня поліцією було зареєстровано 366 повідомлень про обстріли  з боку "ЛНР". Про це повідомляє начальник відділу комуніукаціі поліції Луганської област Тєтяна Погукай і.

 

Як повідомляє начальник відділулу комунікації, не припиняються  обстріли територій Луганської області, що підконтрольні українській владі.

Так, з вечора 20 січня до світанку 22 січня бойовики 14 разів обстрілювали околиці населених пунктів Попаснянського району та смт Станиця-Луганська. 


Загалом 10 разів з «СПГ-9» (6 пострілів), «АГС-17» (60 гранат), «РПГ» (2 постріли), «ДШК» та великокаліберних кулеметів бойовики відкривали вогонь по околицях Новозванівки. 
Двічі з «СПГ-9» (5 пострілів) бойовики стріляли по околицях с. Новоалександрівки. 
По околицях с. Троїцьке бойовики гатили з міномету калібру 82 мм (2 міни) та «АГС-17» (10 гранат). 
Інформації щодо жертв, постраждалих та руйнувань не надходило. Всі зареєстровані факти обстрілів внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 258 КК України «Терористичний акт».

Під час автопатрулювання на території в районі с. Лобачеве Новоайдарського району під обстріл бойовиків з «АГС-17» (10 пострілів), міномету калібру 82 мм (3 міни) та стрілецької зброї потрапили співробітники БПСПОП «Луганськ-1».

Інформації щодо жертв, постраждалих та руйнувань не надходило.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 258 КК України «Терористичний акт».