Гарячі новини

Юрій Гарбуз: «Я вживатиму всіх заходів, щоб робота пунктів пропуску після травневих свят продовжилась і мала постійний характер»

 

Питання продовження роботи пункту в’їзду-виїзду (КПВВ) у Станиці Луганській на постійній основі залишається у фокусі особливої уваги обласної  влади.Про це повідомляє прес-служба Луганської ЦВА.

Так, голова облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз зауважив, що він як очільник області докладатиме всіх зусиль для продовження роботи пішохідного пункту пропуску в Станиці Луганській: «Я вживатиму всіх заходів, щоб робота пункту пропуску після травневих свят продовжилась і мала постійний характер».

Із цією метою досягнута попередня домовленість з керівництвом Центру антитерористичної операції та всіма заінтересованими правоохоронними та державними органами.

Крім того, обласною владою найближчим часом планується відновити роботу автомобільного контрольного пункту в’їзду-виїзду в м. Золотому. Він, як відомо, був відкритий 31 березня, але у зв’язку з неможливістю протилежної сторони забезпечити перехід жителям області, які мали намір перетнути лінію розмежування, його роботу припинили цього ж дня.

Разом з тим, Юрій Гарбуз зауважив, що робота всіх пунктів пропуску на Луганщині можлива лише за умови збереження безпеки та дотримання режиму припинення вогню з боку незаконних озброєних формувань.